saválló csiszolás,rozsdamentes acél csiszolássaválló csiszolás,rozsdamentes acél csiszolássaválló csiszolás,rozsdamentes acél csiszolás

Polírozás

Rozsdamentes fényes polírozás

Rozsdamentes fényes polírozás

Rozsdamentes polírozás

Rozsdamentes polírozás

Cégünk egyik alapvető, és a savállóanyag feldolgozásban nélkülözhetetlen tevékenysége az anyagok igény szerinti felületkezelése, ami nagymértékben befolyásolja az előállított munkadarab esztétikai látványát. A felületkezelésen belül néhány szóban a polírozásról: A polírozás lényege a különböző anyagfelületek, gépi úton történő fényesítése, tűkrősítése. A polírozás megkezdése előtt a kezelendő felületet megfelelően elő kell készíteni, ez többszöri csiszolással érhető el, amihez más-más szemcsefinomságú csiszolóanyag használata szükséges. A polírozás az utolsó fázisban történik meg, mikor is különböző polírozó paszták igénybevételével egyenletes és tükörfényes felület alakul ki. A gépparkunkban megtalálhatóak lapcsiszoló (kontaktcsiszoló), áthatás csiszoló, gépi és kézi csőcsiszoló (egyenes és ívelt csövekhez is) és hagyományos gépek. Csiszológépeink nagy része korszerű előtoló egységgel van felszerelve, mely kiváló minőséget biztosít, illetve a hatékonysága révén megfelelő árral tudunk számolni. Mindezeket figyelembe véve, saját munkáink mellett bércsiszolást is vállalunk.

Rozsdamentes polírozott lámpa váz

Rozsdamentes polírozott lámpa váz

Saválló polírozás

Saválló polírozás

Cégünk egyik alapvető, és a savállóanyag feldolgozásban nélkülözhetetlen tevékenysége az anyagok igény szerinti felületkezelése,ami nagymértékben befolyásolja az előállított munkadarab esztétikai látványát. A felületkezelésen belül néhány szóban a polírozásról.

A polírozás lényege a különböző anyagfelületek, gépi úton történő fényesítése, tükrösítése.

A polírozás megkezdése előtt a kezelendő felületet megfelelően elő kell készíteni,ez többszöri csiszolással érhető el,amihez más-más szemcsefinomságú csiszolóanyag használata szükséges. A polírozás az utolsó fázisban történik meg, mikor is különböző polírpaszták igénybevételével egyenletes és tükörfényes felület alakul ki.

A gépparkunkban megtalálhatóak lapcsiszoló (kontaktcsiszoló), áthatáscsiszoló, gépi és kézi csőcsiszoló (egyenes és ívelt csövekhez is) és hagyományos gépek. Csiszológépeink nagy része korszerű előtoló egységgel van felszerelve, mely kiváló minőséget biztosít illetve a hatékonysága révén megfelelő árral tudunk számolni. Mindezeket figyelembe véve, saját munkáink mellett bércsiszolást is vállalunk.

Sárgaréz polírozás

Sárgaréz polírozás

Tükör polírozott lámpa váz

Tükör polírozott lámpa váz

Tükrös polírozás

Tükrös polírozás

Rólunk

Ismerje meg Ön is termékeinket és szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba:

Címünk: H-8000 Székesfehérvár, Móri út 154./A Bejárat a Kereszttöltés utca felől, az út végén
Mobil: +36 20 547 1282
E-mail: bundik@inoxmester.hu

© Copyright Bundik Attila.