saválló csiszolás,rozsdamentes acél csiszolássaválló csiszolás,rozsdamentes acél csiszolássaválló csiszolás,rozsdamentes acél csiszolás

Rozsdamentes kerti bútorok, kerítések, kapuk, kiegészítők.

2017 tavaszán érlelődött meg a gondolat bennünk, a megrendelői megkeresésekre és igényekre alapozva, hogy létrehozzunk egy saját gyártású termék skálát BUNDIK márka néven melyben megtalálhatóak lennének a legtöbbször keresett és kereskedelmi forgalomban nem, vagy csak nem megfelelő méretben vagy minőségben kapható termékek. Nálunk lehetőség van egyéni elképzelés és méret szerinti gyártásra is. Termékeink felület kiképzése lehet szálcsiszolt és polírozott felületű. Cégünk egyedülállóan rendelkezik saját csiszoló-polírozó üzemrésszel, melyben a legyártott bútorok és kiegészítők elnyerik végső kinézetüket / felületüket. Több termékünket kombináljuk fával, üveggel, márvánnyal, gránittal, szövettel, bőrrel stb... Ezen munkáink során csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel és kiválóan képzett alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

A BUNDIK rozsdamentes termékek olasz alapanyagból készülő, magyar termékek, amelyek egyedi megjelenéssel és 20 év átrozsdásodás elleni garanciával kerülnek legyártásra! A rozsdamentes anyagot kombináljuk fával, üveggel, fundermax lappal, gránittal és igyekszünk a további, egyedi igényeknek, elképzeléseknek eleget tenni. Termékeink hosszú éveken keresztül megőrzik szépségüket, örökös darabjai lehetnek a kertünknek. A különböző kombinációk, variációk a mai trendeknek megfelelően készülnek, mindenki megtalálja a saját stílusához, otthonához legjobban illő darabokat! Bemutatókertünkben lehetőség van személyesen is megtekinteni rozsdamentes kerti ülőgarnitúráinkat, asztalainkat, székeinket, padjainkat, kerítéseinket, ivókútjainkat Dunakeszin a Pallag utca 51-ben.

Bemutatókert és bemutatóterem: Dunakeszi, Pallag utca 51.

« Előző oldal Következő oldal »

Rólunk

Ismerje meg Ön is termékeinket és szolgáltatásainkat!

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba:

Címünk: H-8000 Székesfehérvár, Móri út 154./A Bejárat a Kereszttöltés utca felől, az út végén
Mobil: +36 20 547 1282
E-mail: bundik@inoxmester.hu

© Copyright Bundik Attila.